Ja vēlas iegūt vaniļas saldējumu bez piedevām, vienkārši jāizlaiž gatavošanas posms, kurā pievieno ogas.
Saldējumam vari izmantot zemenes, upenes, mellenes vai ķiršus, kā arī citas ogas.
Šokolādes saldējumu var pagatavot, izkausējot šokolādi ūdens peldē un pievienojot to masai pirms likšanas ledusskapī.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!