Pagatavošana:
- Sarīvē no ledusskapja izņemto sviestu un, virsū berot miltus, sāk veidot mīklu.
- Mīklu visu laiku papildina ar miltiem un mīca, lai visi mazie sviesta gabaliņi tiktu iemīcīti.
- Pievieno olu (arī ņemtu no ledusskapja) un pielej vienu ēdmakaroti piena vai ūdens. Ja nepieciešams, pieber vēl mazliet miltus. Atkarībā no gatavošanas mērķa, var papildināt ar sāli vai cukuru.
- Kad mīkla gatava, to vismaz uz pusstundu liek ledusskapī un tikai tad izmanto tālāk.
Gatavošanas knifiņš! Ja gadījumā ir liels laika trūkums, tad mīklu vismaz uz 5–10 minūtēm ieliek saldētavā.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨











































































