Recepte, pēc kuras vari pagatavot gan brīnumgardu pusdienu ēdienu, gan pesto, ko vari izmantot kā piedevu ne tikai siltajiem makaronu un kartupeļu salātiem, bet arī citiem makaronu, gaļas un zivs ēdieniem.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
300 g mazu jauno kartupelīšu
250 g makaronu
150 g pākšu pupiņu
1 ēdamkarote saldā krējuma
Pesto
zaļumu saišķis (baziliks, sīpolloki, pētersīļi, rukola), apmēram 30 g
30 g cietā siera + skaidiņas servēšanai
1 ēdamkarote citrona sulas
4 ēdamkarotes olīveļļas
1 ķiploka daiviņa
sāls, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!