Karsti jaunie kartupelši, kraukšķīgs bekons, sulīgi sīpoliņi un garšaugi. Burvīgi salāti, kuru recepte nākusi no Vācijas virtuves recepšu krājumiem.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
45m
Sastāvdaļas:
1 kg mazu jauno kartupelīšu
120 g kūpināta bekona šķēlīšu
1 sīpols
100 ml ābolu etiķa
1 ēdamkarote graudaino sinepju
sāls, cukurs, pipari
pētersīļu saišķītis
augu eļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!