Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā Jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad Jūs apmeklējat vietni.
Tas ļauj tīmekļa vietnei atcerēties Jūsu darbības un izvēli (piereģistrēšanos, valodu, fonta lielumu un citas attēlošanas izvēles) pēc laika, lai Jums nebūtu atkārtoti tā jānorāda ikreiz, kad Jūs atgriežaties vietnē vai pārejat no vienas lapas uz citu.
Apstiprinot sīkdatņu izmantošanu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. Plašāk lasiet šeit: aboutcookies.org.
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Šajā portālā tiek izmantotas sīkdatnes jeb sīkfaili (cookies).
Vistas fileja ar Parmas sieru un tomātu mērci recepte
Gardi izcepta vistas fileja, pasniegta ar kūstošu Parmas un mocarellas sieru sulīgā tomātu mērcē. Šī varētu kļūt par iecienītāko tavu pusdienu recepti.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
1
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
55m
Sastāvdaļas:
1/2 vistas filejas
milti un rīvmaize apvārtīšanai
rīvmaize
1/2 olas
eļļa cepšanai
2 ēdamkarotes rīvēta Parmas siera
1/2 mocarellas bumbas
sāls, malti melnie pipari
3 ēdamkarotes olīveļļas
1/4 sīpola
1/4 burkāna
2 ķiploka daiviņas
1/2 mazās kārbas konservētu sasmalcinātu tomātu bez mizas
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!