Vista valriekstos ar dārzeņu rīsiem

Garšos arī bērniem
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
16. maijs, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Vista valriekstos ar dārzeņu rīsiem, kukurūzu un zirnīšiem
Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Vista valriekstos ar dārzeņu rīsiem, kukurūzu un zirnīšiem
Šī viegli iemarinētā vista ir varen garda iedvesma vakariņām! Tā būs sulīga, ar tomātu mērci vēl tās garoziņā un paspilgtinās jau tā krāšņos rīsus.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

Rīsiem

 

Vistai

  1. Vistas fileju sagriež gabaliņos.
  2. Olas baltumu sajauc ar kartupeļu cieti, tomātu mērci un majonēzi, visu samaisa un pieliek sagriezto gaļu. Vēlreiz visu kārtīgi sajauc un ļauj 10–15 minūtes pastāvēt istabas temperatūrā, lai fileja piesūcas ar garšvielām.
  3. Tad gaļu liek pannā, pārsedz ar vāku un, vairākas reizes apmaisot, cep, līdz filejas gabaliņi ir zeltaini.
  4. Gatavai gaļai pārlej sojas mērci un pārkaisa sasmalcinātus valriekstus.
 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+