Tītara šķiņķa cepetis sinepju marinādē

Gaļas ēdieni
9. marts, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Marinēts putna cepetis recepte
Marinēts putna cepetis recepte
Vidēji liels putna cepetis, ko šķērēt un lietot salātu vai dārzeņu sautējumu papildināšanai.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
1 vērtējums
5/5

Tītara šķiņķi sabaksta ar burkāniem un ķiplokiem, pusstundu marinē ar ūdeni atšķaidītas sojas mērces un sinepju maisījumā. Cep stundu 160 grādos.

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+