Tadžīna ar vistu un rīsiem

Tadžīna
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
13. augusts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Tadžīna ar vistu un rīsiem
Foto: No izdevniecīobas "Žurnāls Santa" arhīva
Tadžīna ar vistu un rīsiem
Tadžīna ir marokāņu sautējamais trauks, un arī ēdienu, ko tajā gatavo, dēvē par tadžīnu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
1st
1 vērtējums
5/5

Lasi citur

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+