Pīles krūtiņa ungāru gaumē

Gaļas ēdieni
9. aprīlis, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Pīles krūtiņa ungāru gaumē recepte
Pīles krūtiņa ungāru gaumē recepte
Pīles krūtiņas, kas pietiks visiem ēdājiem. Pagatavotas cepamajā maisā, kas nodrošina garšu sajaukšanos un pīles pilnīgu izcepšanos. Lai labi garšo!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

Pīli pasniedz karstu ar dārzeņiem un, piemēram, svaigiem tomātiem, marinētiem gurķiem; ja vēlas, arī svaigiem āboliem. Pīli var pasniegt arī ar rīsiem, lai varētu baudīt ēdienā izveidojušos mērci. Nākamajā dienā pīle lieliski garšo arī auksta, piemēram, salātos vai uz sviestmaizes. 

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+