Kartupeļu un olu ragū

Sātīgi ēdieni
Ievas Virtuve
3. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Kartupeļu un olu ragū
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Kartupeļu un olu ragū
Nākamajā dienā pēc Lieldienām, kad kaujās vinnēts pārāk daudz olu, šī recepte būs tieši laikā. Kartupeļu un olu ragū ir brīnumgards un sātīgs pusdienu ēdiens sulīgā mērcē.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+