Lai gan bekons un grūbas ir tādi ziemīgi produkti, svaigie salāti ar dīgstiem un mērcīte ar lociņiem ēdienam piešķir svaigumu, pēc kā tik ļoti esam noilgojušies pēc garās ziemas.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
1
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
200-250 g cūkgaļas filejas
dažas bekona šķēlītes
tase vārītu grūbu
sviests apcepšanai
daži redīsi
lociņi
salātlapiņas
dīgsti
dažas šķēles rupjmaizes
Marinādei
sāls, pipari, graudu sinepes, eļļa
Sarkanvīna mērcei
0,5 l sarkanvīna
3-4 ēdamkarotes brūnā cukura
2 krustnagliņas
2 ēdamkarotes dzērveņu ievārījuma (var pievienot arī nedaudz tomātu mērces)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!