Cepta vista garšaugos

Gaļas ēdieni
16. janvāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cepta vista garšaugos
Cepta vista garšaugos
Baudījums, kas aizvedīs garšas ceļojumā uz dienvidiem.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

Lai uzglabātu, cepto vistu atdzesē, ar visu cepot radušos mērcīti liek saldējamā traukā un novieto saldētavā. Ja saldētā ceptā vista paredzēta vairākām ēdienreizēm, to sadala atsevišķās porcijās un tad sasaldē. Iepriekšējā dienā pirms tālākas gatavošanas cepto vistu no saldētavas pārceļ uz ledusskapi un tur atlaidina.

Pamēģini pagatavot vistu ar ananasiem un kariju, ar vistu pildītas paprikas vai sautētus dārzeņus ar vistu.

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+