• Burgundijas liellopa sautējums – katras virtuvē pavadītās stundas vērts!

    Fotoreceptes
    Dagnija Zīverte
    Dagnija Zīverte
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    21. oktobris, 2022
    2 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Burgundijas liellopa sautējums
    Foto: Ieva Andersone
    Burgundijas liellopa sautējums
    Pats sarežģītākais šajā receptē ir – atrast laiku. Šim meistardarbam būs jāvelta vairākas stundas. Toties rezultāts – ak!!!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    6
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    5st
    Kopējais laiks
    5st 30m
    4 vērtējumi
    3.75/5

     

    Klasiski Burgundijas liellopam pie sāniem piederas vai nu garie, plakanie tagliatelle makaroni, vai arī krāsnī cepti kartupelīši ar rozmarīnu vai timiānu. Lieliski garšo arī gaisīgs kartupeļu biezenis ar sviestu un pētersīļiem.

     

    2 komentāri

    IlzeZa
    Maniem viesiem ļoti garšoja. Par cik gatavoju 1.5 porciju no dotā, tad cepu dziļajā cepešpannā un pārklāju ar dubulto folliju. Nākamreiz varbūt es liktu tuč, tuč mazāk sarkanvīna un pilnīgi noteikti ieteiktu kopā ar svaigajiem tagliatelle. Kopā garšoja lieliski.

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē