Uz oglēm cepta vistas gaļa

Uz oglēm ceptai vistas gaļai jābūt ar smuki brūnu garoziņu, tik mīkstai un sulīgai, ka, iekožot gabalā, tauki tek gar lūpu kaktiņiem, un tik garšīgai, ka pēc ēšanas pat pirkstus gribas aplaizīt. Lai pie tādas gaļas tiktu, talkā nāk šī recepte.
Gaļas ēdieni
25. marts

Saglabāt

Uz oglēm cepta vistas gaļa recepte
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs