Skābeņu un spinātu biezeņzupa

Skābeņu ēdieni
Ievas Virtuve
13. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Skābeņu un spinātu biezeņzupa
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Skābeņu un spinātu biezeņzupa
Svaiga, viegla, bet dzelžaina – lieliska pavasara zupa, kas papildinās organisma rezerves ar vitamīnu un dzelzs devu. Paipalu oliņas būs perfekts papildinājums.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+