Skābeņu zupa ar liellopa gaļu un sakņaugiem ir sātīgs un veselīgs pusdienu ēdiens. Lai gatavošanas laiks nebaida- tas viss nepieciešams gaļas novārīšanai. Ieguldītais darbs būs pavisam niecīgs, un recepte ir vienkārša.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
2st 30m
Sastāvdaļas:
600 g liellopa gaļas ar kaulu
2 tējkarotes universālās garšvielas
4-5 kartupeļi
1 burkāns
garšsaknes (pētersīļa vai selerijas sakne, sīpols, puravs)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!
Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā Jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad Jūs apmeklējat vietni.
Tas ļauj tīmekļa vietnei atcerēties Jūsu darbības un izvēli (piereģistrēšanos, valodu, fonta lielumu un citas attēlošanas izvēles) pēc laika, lai Jums nebūtu atkārtoti tā jānorāda ikreiz, kad Jūs atgriežaties vietnē vai pārejat no vienas lapas uz citu.
Apstiprinot sīkdatņu izmantošanu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Savu piekrišanu Jūs jebkurā laikā varat atsaukt, nodzēšot saglabātās sīkdatnes. Plašāk lasiet šeit: aboutcookies.org.
Paziņojums par sīkdatņu izmantošanu
Šajā portālā tiek izmantotas sīkdatnes jeb sīkfaili (cookies).