Arī rabarberus vari sagatavot ziemas un rudens krājumiem. Šī gardā un pikantā piedava lieliski garšos pie gaļas, zivju un kartupeļu ēdieniem.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
1/2 kg rabarberu
1/2 kg brūnā cukura
150 ml ābolu etiķa
100 g tumšo rozīņu
5 ķiploka daiviņas
pustējkarote sāls
1/4 tējkarotes sarkano piparu pārslu
3 cm bieza šķēle ingvera
pustējkarote melno piparu graudu
1 citrona miziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!