- Pannā uz vidēji lielas liesmas liek sīpolus, ķiplokus, bekonu. Maisot apcep, līdz sīpoli mīksti un caurspīdīgi.
- Pievieno spinātus un maisot karsē vēl pāris minūtes. Noņem no uguns un iedrupina sieru, pievieno sāli un piparus, sajauc.
- Krāsni uzkarsē līdz 200 grādiem, cepamplāti ietauko.
- Mīklu sadala divās daļās un viegli izrullē – kārtu, kas tiks klāta virspusē, izrullē nedaudz plānāku par apakšējo.
- Vienu kārtu klāj uz plāts, uz tās vienmērīgi ieklāj spinātu masu.
- Pāri klāj otru mīklas kārtu, maliņas salipina un cieši aizrullē.
- Apziež ar olu, virspusi sadursta ar dakšiņu.
- Šauj krāsnī un cep apmēram 15 minūtes, līdz virsma brūna un spīdīga. Izņemtu no krāsns nedaudz padzesē.
- Līdzi ņem sadalītu.
Pīrāgs ar spinātiem un fetu
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Lēti
- Sagatavošanās
- 15m
- Pagatavošana
- 15m
- Kopējais laiks
- 30m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨











































































