Šīs populārās krējuma želejas mērci iesakām gatavot tieši no sārtajiem rabarberiem, jo tie vārīšanās laikā nezaudē savu brīnišķo toni.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
3-4
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
3 želatīna plāksnītes
300 ml saldā krējuma
100 ml piena
45 g cukura
sēkliņas no 1 vaniļas pāksts
Mērcei
100 ml ūdens
45 g cukura
1 ēdamkarote ingvera saknes sulas (sakni sarīvē un izspiež caur sietiņu)
300 g sārto rabarberu
2 ēdamkarotes sakapātu pistāciju
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!