Santa.lv
  • 27.03.2025
  • Mārtiņš Sirmais atklāj vienkāršu veidu, kā ietaupīt, pērkot vistas gaļu

    Santa.lv
    Santa.lv
    Foto: Publicitātes foto, F64
    Daudzi ikdienas uzturā izvēlas lietot vistas gaļu, tāpēc šefpavārs Mārtiņš Sirmais TV kanāla 360 gatavošanas raidījumā “Dr. Sirmais” dalās ar vienkāršu, taču ļoti efektīvu padomu, kā ikdienā ieekonomēt, iegādājoties vistas gaļu.

    Sirmais neslēpj, ka doma ir pavisam vienkārša – tā vietā, lai iegādātos atsevišķi fileju, šķiņķīšus, stilbiņus, izdevīgāk ir nopirkt veselu vistu un to tad arī mājās sadalīt pa sev vēlamajām frakcijām.

    Izvēloties vistu pirkt veselu un dalīt to mājās, jāatceras viens – pārliecinies, ka gaļa ir svaiga un nodrošinies ar to, lai mājās būtu ass nazis – ja tā vietā izmanto šķēres, pārliecinies, ka tās ir piemērotas vistas kaulu griešanai.

    Tāpat Sirmais atgādina, ka tad, kad esi nogriezis spārniņus, kājas, filejas un šķiņķīšus, paliek vistas mugurkauls, ko ļoti labi var izmantot buljona vārīšanai – tādā veidā visa vista pilnībā tiek izmantota.

    Kā dalīt vistu, skaties video:

     

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk