- Sīpolu un ķiploku sasmalcina, katliņā sakarsētā eļļā apcep, liek klāt noskalotas lēcas, mazos gabaliņos sagrieztu kartupeli, rīvētu ingveru, kuminu, papriku un Kajennas piparus.
- Visu sajauc, pārlej buljonu, pieliek tomātu pastu un konservētos tomātus, uzvāra un tad lēni vāra 30 minūtes, līdz lēcas ir mīkstas.
- Pēc garšas pieber sāli un piparus, iemaisa saldo čili mērci. Lej šķīvjos, pārber ar gabaliņos sagrieztu un saceptu bekonu, raudenes lapiņām.
Lēcu zupa ar tomātiem
- Sarežģītība
- Zema
- Izmaksas
- Vidējas
- Kopējais laiks
- 40m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨










































































