Noderīgi!
- Aromatizē krējumu jau iepriekšējā vakarā! Pagatavo un, neizņemot vaniļas pāksti, atstāj uz nakti, lai aromāts ievelkas.
- Gatavojot brulē, svarīgi ielāgot, ka katrai cepeškrāsnij ir savs raksturs. Viena un tā pati temperatūra dažādās krāsnīs var dot dažādus rezultātus. Labāk izvēlēties zemāku temperatūru – piemēram, gatavot desertu divas stundas 100 grādu temperatūrā. Ieliekot krēmu augstā, piemēram, 180 grādu temperatūrā, ir risks pagatavot saldu omleti.
- Pirmajā reizē deserts prasa īpašu uzmanīšanu. Piefiksē, cik ilgi tavā cepeškrāsnī gatavojas brulē un kāda temperatūra ir ideālā. Nākamajā reizē jau viss būs zināms.
- Deserta gatavību pārbaudi, to pakratot, ja tas ir kā receklis – tātad gatavs.
- Ja nav gāzes degļa, tad rīkojies šādi. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 250 grādiem grila režīmā, pārber krēmu ar smalku cukuru (to var sasmalcināt piestā) un liec cepeškrāsnī uz dažām minūtēm.
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨











































































