- Mīkstu sviestu ar cukuru saputo, pa vienai pieputo klāt olas istabas temperatūrā, pierīvē citrona miziņu, pievieno 1 ēdamkaroti skābā krējuma, piesijā un iemaisa miltus ar cepamo pulveri un cieti.
- Mīklu liek divās ar cepampapīru izklātās vai vienā kopējā 20 cm lielā kūkas veidnē. Izcep 180 grādu temperatūrā, atdzesē, vienā veidnē gatavoto biskvītu horizontāli pārgriež.
- Skābo krējumu ar krēmsieru saputo, iemaisa vaniļas cukuru un aukstā ūdenī izmērcētu, karsējot izšķīdinātu želatīnu.
- Tajā vispirms iemaisa dažas ēdamkarotes putojuma, tad pievieno pārējam, izmaisa un 1/4 masas atliek.
- Pārējā uzmanīgi iemaisa bezē cepumus, daļu atliekot greznošanai, lielāko daļu saldēto ogu un džema, cenšoties masu nepārmaisīt.
- To liek uz veidnē ievietotas vienas ceptās biskvīta plāksnes, nolīdzina un pārliek ar otru plāksni, uz 1,5–2 stundām liek ledusskapī.
- Atliktajai krējuma un krēmsiera masai pievieno saldo krējumu, saputo un nepārmaisot iecilā atlikušo džemu.
- Plānu kārtiņu pārklāj no veidnes izņemtai kūkai, pārējo uzklāj virsū, ledusskapī sastindzina.
- Kūku grezno ar ogām, atliktajiem bezē cepumiem un žāvēto ogu krikumiņiem.
Krējuma un siera kūka ar bezē
- Sarežģītība
- Augsta
- Izmaksas
- Vidējas
- Kopējais laiks
- 2st
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨










































































