Liek klāt sasmalcinātu sīpolu, ķiplokus, čili un gabaliņos sagrieztus saldos kartupeļus. Visu pārkaisa ar sāli un pipariem, apgrozot dažas minūtes cep tad un no uguns noņem.
No buljona izņem citronzāli un ingveru, pieliek sarkano karija pastu, pielej kokospienu, sajauc un liek klāt apcepto vistas gaļu ar sīpoliem, ķiplokiem un saldajiem kartupeļiem.
Lēni vāra 10 minūtes, tad pievieno brokoļa ziedkopas, vāra vēl dažas minūtes un no uguns noņem.
Pēc garšas pieber vēl sāli un piparus, pielej laima sulu, pārkaisa sīpollociņus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!