Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 23.11.2025
  • Ko ēdienam dod puravs? Garšu un raksturu! 15 lieliskas receptes

    Santa.lv
    Santa.lv
    Foto: Ilze Klapere
    Puravi ir sīpolu radinieki, tomēr tie ir citādi – varētu teikt, maigāki un ar savu īpašo garšas noti. Droši var lietot svaigā veidā smalki sagrieztus salātos, jo puravs ziemā ir izcils C vitamīna avots. Bet der pamēģināt arī apcept un izsautēt – tad puravs piešķirs zupām un citiem ēdieniem ļoti labu garšu, varētu teikt, smalkāku nekā to spēj sīpols.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk