Restorāna cienīgus Cēzara salātus ir iespējams mājās pagatavot pašiem, un tie noteikti izdosies tik pat gardi! Šī ir pavisam klasiska salātu recepte – šie salāti garšo visiem un ir vienkāršāki par vienkāršu! Neatkarīgi no tā, vai tava izvēle ir Cēzara salāti ar vistu, Cēzara salāti ar garnelēm, vai Cēzara salāti ar grauzdiņiem, viss sākas ar labu salātu mērci. Ja meklē ko ātru un gardu, arī ātrie Cēzara salāti būs lieliska izvēle!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
25m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
40m
Sastāvdaļas:
Vistai
2 nelielas vistas filejas
2 ēdamkarotes neitrālas eļļas
1 ēdamkarote balzametiķa
1 tējkarote kūpinātas paprikas pulvera
1 tējkarote ķiploku pulvera
1 tējkarote kaltēta oregano
eļļa un sviests cepšanai
Mērcei
5 anšovu filejas
2 ķiploka daiviņas
olas dzeltenums
2 ēdamkarotes citrona sulas
2 tējkarotes Dižonas sinepju
sāls un melnie pipari
maigas garšas olīveļļa pēc patikas
2 ēdamkarotes smalki rīvēta parmezāna
Salātiem
2 lielas saujas rupji saplucinātu vai sagrieztu romiešu salātlapu
2 - 3 ēdamkarotes rupji rīvētu parmezāna skaidiņu
sauja krutonu vai viegli apgrauzdētas maizes gabaliņu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!