Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 06.02.2018
  • Karaliskā svētku pasha

    Foto: No izdevniecības SIA "Žurnāls SANTA" arhīva
    Kāpēc šo Lieldienu pashu sauc par karlisko? Tāpēc, ka šis ēdiens izskatās nudien karaliski gan uz pusdienu, gan Lieldienu viesību galda. Kalorijas gan labāk neskaitīt!:-)
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    6
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    40m
    Pagatavošana
    10st
    Kopējais laiks
    10st 40m
    2 vērtējumi
    5/5

    PADOMS

    • Par veidni var izmantot jaunu plastmasas puķpodiņu ar caurumu dibenā liekā šķidruma notecināšanai.
    • Pashas sastāvdaļas un to daudzumu var mainīt, jo biezpiena un krējuma treknums var būt dažāds, arī rozīnes un mandeles var samainīt pret citiem žāvētiem augļiem un riekstiem.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk