Iecienīti visos Latvijas stūros un aizrobežā, šie pīrādziņi pieder pie konditorejas klasikas.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Lēti
3 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
Mīklai
2,5 glāzes miltu
glāze silta ūdens
2 ēdamkarotes sausā rauga
2 ēdamkarotes mīksta sviesta
ēdamkarote cukura
tējkarote sāls
Pildījumam
2 glāzes smalki sagrieztu kāpostu
2 ēdamkarotes sviesta
2 ēdamkarotes saldā krējuma
3 vārītas olas
sīpols
ēdamkarote sasmalcinātu zaļumu
sāls, malti melnie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!