Cannoli jeb kanoli ir Itālijas, tieši Sicīlijas, konditorejas gardumi – kraukšķīgas mīklas caurulītes ar pildījumu. Kurš tos nogaršojis, ceļojot pa Itāliju, vēlas pamēģināt pagatavot arī pats.
Sarežģītība
Augsta
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
1st 20m
Pagatavošana
1st
Kopējais laiks
2st 20m
Sastāvdaļas:
250 g miltu
30 g pūdercukura
1 tējkarote kakao
1 tējkarote kanēļa
šķipsniņa sāls
1 neliela ola
30 ml baltvīna etiķa
30 ml Marsalas vīna (var aizvietot ar citu stiprinātu deserta vīnu)
50 g cūku tauku (var aizvietot ar eļļu vai sviestu)
augu eļļa vārīšanai
Pildījumam
750 g rikotas siera (var aizvietot ar sablendētu treknu biezpienu)
1 citrona miziņa
150 g pūdercukura
Dekorēšanai
kapātas pistācija
šokolādes skaidiņas
pūdercukurs pārkaisīšanai
olas baltums pārsmērēsanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!