Miķeļdiena un brīvdienas ir īstā reize, lai iemācītos perfekti izcept vistiņu – mums ir izcila vistas cepeša recepte, kur soli pa solim parādīta vistas sagatavošana.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
40m
Pagatavošana
1st
Kopējais laiks
1st 40m
4 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 vista
sāls, pipari
saišķītis salvijas lapiņu
daži timiāna zariņi
1 tējkarote paprikas pulvera
olīveļļa
4 kartupeļi
2 lieli burkāni
1 liels vai 2 mazi kāļi
2 seleriju kāti
2 nelieli sīpoli
3-4 ķiploka daiviņas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!