Pieliekamajā un ledusskapī vēl glabājas neapēsti pērnie ievārījumi, bet drīz jau jāatbrīvo vieta jauniem. Labi uzglabātus ievārījumus var izmantot dažādu vienkāršu un garšīgu ēdienu gatavošanā, kas neprasa daudz laika un līdzekļu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
1/2 neliela sarkana sīpola
1/2 maza čili
2 glāzes ievārījuma
4-5 ēdamkarotes sarkanvīna etiķa
1 tējkarote malta ingvera
pustējkarote kanēļa
1/4 tējkarotes sāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!