Kur svētki, tur rasols! Spaiņos, bļodās, pat mazās vannītēs, ja viesu tā pavairāk. Ideāli, protams, čehu kristālā. Šoreiz – rasols jeb rosols ar vistas gaļu, īsta klasika tiem, kas meklē sātīgu un garšīgu variantu. Rasola sastāvdaļas ir visiem zināmās – vārīti kartupeļi, burkāni, olas, marinēti gurķi, zaļie zirnīši un, protams, maigā vistas gaļa. Ja gribas ko citu, vari izvēlēties rasolu ar desu, rasolu ar siļķi vai pat doties eksperimentālākos meklējumos – veģetārais rasols jeb rasols bez desas un rasols bez gaļas būs lieliska alternatīva.
Sarežģītība
Zema
Personas
6
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
30m
Kopējais laiks
1st
Kalorijas (uz 100G)
154
Sastāvdaļas:
6-8 vidēji lieli kartupeļi
2 burkāni
4 skābēti gurķi
1 svaigs gurķis
5 olas
0,5-1 kg vārītas vistas gaļas
1 kārba konservētu zirnīšu
Mērcei
glāze Provansas majonēzes
glāze skābā krējuma
1-2 ēdamkarotes sinepju
1-2 ēdamkarotes mārrutku
1 tējkarote citrona sulas
sāls un pipari pēc garšas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!