Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 27.03.2024
  • FOTORECEPTE: Klasiskā medus kūka soli pa solim

    Kristīne Vilīte
    Medus kūka
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Medus kūka
    Kūka, kas pati kūst mutē un atstāj tik patīkamu medus pēcgaršu ar citrona noti! Lai medus kūka būtu izcili garšīga, svarīgi ir to vairākas stundas (ideāli, ja 12) noturēt ledusskapī, lai visas garšas kārtīgi savelkas.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    28 cm diametra kūka
    Izmaksas
    Vidējas
    8 vērtējumi
    5/5

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk