Par godu svētkiem piedāvāju vēl vienu lielisku veidu, kā izcept eklēru! Bagātīgākai garšai pildījumam izmantoju gan vārīto krēmu, gan putukrējumu. Vārītā krēma recepte ir ļoti vienkārša, un gribu iedrošināt to pagatavot. Protams, pildījumam var izmantot arī citus krēmus – putukrējumu ar biezpienu, šokolādes vai maskarpones krēmu.
Eklēra gredzens ar vārīto krēmu
- Sarežģītība
- Zema
- Personas
- 10
- Izmaksas
- Vidējas
- Sagatavošanās
- 30m
- Pagatavošana
- 2st
- Kopējais laiks
- 2st 30m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨










































































