Izcila piedevas recepte ar Austrumu piesitienu, ko vari pasniegt pie gaļas, zivs vai salātiem. Dzeltenie rīsi ir viegli pagatavojami, bet visa «sāls» slēpjas garšvielās- tieši tā iegūsi autentisku Āzijas virtuves garšu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
20m
Sastāvdaļas:
basmati rīsi
sviests
ananasi (svaigi vai konservēti)
kurkuma
kumins
sāls
safrāns (nav obligāti)
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!