Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 31.03.2025
  • Dedzināta ķirbja risoto ar ceptām šitakēm. Īstiem gardēžiem!

    Santa.lv
    Santa.lv
    Foto: Ieva Andersone
    Brīnumgards un sātīgs ēdiens baudai un spēkam. Lai arī ķirbi var cept pavisam normāli, proti, neapdedzinot, iesakām tomēr pamēģināt, jo dedzinājums atklāj pavisam citus garšas dziļumus!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    50m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    1st 30m
    3 vērtējumi
    5/5

     

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk