Santa.lv
  • Meklēt recepti

  • 15.02.2018
  • Brieža karbonāde ar topinambūru krēmu

    Brieža karbonāde ar topinambūra krēmu recepte
    Brieža karbonāde ar topinambūra krēmu recepte
    Dikļu pils restorāna ēdiena recepte šovam «8 naži un gardēdis». Buka, alņa, brieža karbonāde, topinambūra krēms, kāršu pupiņu pastēte, kalvadosā izturēti lazdu rieksti, smiltsērkšķu želeja, kaltētu baraviku-buljona mērce.
    Sarežģītība
    Augsta
    Personas
    4
    Izmaksas
    Augstas

     

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk