- Sviestu sakuļ ar cukuru, iemaisa jogurtu.
- Miltus sajauc, iemaisa cepamo pulveri un sāli, ber klāt sviesta un cukura maisījumam, iemaisa un samīca viendabīgā mīklā.
- Izrullē aplī un ieklāj 20 cm lielā tartes veidnē, augšmalu nolīdzina, dibenu sadursta ar dakšiņu.
- Krāsnī 220 grādu temperatūrā cep zeltaini brūnu 8–10 minūtes. Atdzesē.
- Pildījumam želatīnu iemaisa 2 ēdamkarotēs auksta ūdens un uzbriedina.
- Krējumu uzkarsē, bet neuzvāra, iemaisa un izšķīdina uzbriedināto želatīnu.
- Jogurtu sajauc ar cukuru un vaniļas cukuru, iemaisa siltu krējumu ar želatīnu, lej ceptajā mīklas pamatnē tartes veidnē, tad aukstumā sastindzina.
- Grezno ar ogām un mazām, zaļām lapiņām.
Auzu pārslu tarte ar jogurta krēma pildījumu
- Sarežģītība
- Vidēja
- Izmaksas
- Lēti
- Kopējais laiks
- 45m
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨










































































