Aukstā zupa ir neatņemama latviešu ēdienkartes sastāvdaļa, un tās dažādās variācijas padara to piemērotu ikvienai gaumei. Neatkarīgi no tā, vai tiek gatavota klasiskā aukstā zupa ar kefīru, aukstā biešu zupa ar kefīru vai pat aukstā zupa bez kefīra, tās atsvaidzinošā garša vienmēr ir garantēta. Daudzu izvēle ir aukstā zupa ar desu, citi izvēlas vieglāku variantu – auksto zupu ar ūdeni. Lai arī aukstās zupas receptes atšķiras pēc sastāvdaļām un pagatavošanas niansēm, viena lieta ir skaidra – aukstā biešu zupa ir latviešu iecienīts ēdiens siltā laikā!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
25m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
40m
Kalorijas (uz 100G)
66
Sastāvdaļas:
2 mazas svaigas galda bietītes (var arī tvaicētas)
2 kartupeļi
2 olas
3 glāzes kefīra
sāls, pipari (ja vēlas, arī sinepes vai mārrutki)
4 ēdamkarotes skābā krējuma
nedaudz pētersīļu, diļļu un sīpollociņu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!