Lazanjas pagatavošana ir diezgan sarežģīta, bet galarezultāts ir pūļu vērts. Kāposti papildina un ir laba piedeva gaļai, papildu garšu piešķir pievienotais vīns, rozmarīns un rīvētā citrona miziņa. Arī mīkstais siers piešķir savu niansi un pikantumu.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Pagatavošana
1st 20m
Sastāvdaļas:
400 g maltās gaļas
250 g siera
300 g tomātu mērce
1 sīpols
3-4 daiviņas ķiploka
1 ēdamkarote miltu
2 ēdamkarotes sviesta
1,5 glāze piena
9 lazanjas plāksnītes
sāls, cukurs, pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!