Kad rabarberu krūms vai lūzt no pārbagātības, ievies ko jaunu savos pagraba krājumos, pagatavo pikanto rabarberu piedevu- čatniju. Šī recepte būs īpaši aromātiskam un ziemīgam rezultātam.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sastāvdaļas:
2/3 glāzes cukura
1/2 glāzes sarkanvīna etiķa
1 1/2 ēdamkarotes ingvera
1 ēdamkarote apelsīna miziņas
1 kanēļa standziņa
pustējkarote malta kardamona
1 kg rabarberu
150 g žāvētu dzērveņu
1 liels sīpols
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!