• Šodien sākas «Uzņēmēju pieredzes dienas 2023»

    Aktuāli
    Ziņu aģentūra LETA
    13. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    No šodienas līdz 17.novembrim notiks «Uzņēmēju pieredzes dienas 2023», informēja «Swedbank» pārstāvji.

    Pasākums domāts, lai uzņēmēji dalītos savā pieredzē un zināšanās par biznesa attīstību ar citiem uzņēmējiem un interesentiem, kuri vēlas iepazīt dažādu uzņēmumu un organizāciju pieredzi, iegūt jaunus biznesa kontaktus un, iespējams, kopīgi radīt jaunas biznesa idejas.

    Šobrīd savu dalību jau pieteikuši Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra, SIA «Sakret», Patentu valde, SIA «MFIB», «Notre» un citi. Pieredzes devēju vidū izvēlēti tādi temati kā atbalsta programmas uzņēmējiem, digitālais mārketings, preču iepakojums un dizains kā preču zīme, pārdošana, kā arī ilgtspējas ziņošana.

    «Swedbank» aicina uzņēmējus uz tiešsaistes konferenci «Biznesa kompass: finanšu veselība un šodienas iespējas uzņēmējiem» 14.novembrī no plkst.10 līdz 15 «Swedbank» «Facebook» kanālā.

    «Swedbank» eksperti un klienti dalīsies savā pieredzē un zināšanās tādās tēmās kā finanšu veselība un finansējuma pieejamība, ilgtspēja, mūsdienu krāpniecības shēmas, transporta mobilitātes risinājumi un uzņēmuma saules parks.

    Kā uzsver «Swedbank» Uzņēmumu pārvaldes vadītājs Jevgenijs Ivanovs, no pieredzes un zināšanu apmaiņas ieguvēji ir visi – gan pieredzes dienu apmeklētāji jeb pieredzes ņēmēji, gan tie, kuri ar pieredzi dalās.

    Uzņēmēju pieredzes dienu digitālo platformu nodrošina «Swedbank», iniciatīvu organizējot sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA), kā arī šogad iniciatīvai piepulcējoties Latvijas Darba devēju konfederācijai (LDDK).

    Pasaules uzņēmējdarbības nedēļa ir starptautiska kustība, kuras laikā dažāda veida pasākumi notiek vairāk nekā 180 valstīs – to veido desmitiem tūkstošu pasākumu, aktivitāšu un konkursu, kas iedvesmo miljoniem cilvēku izpētīt viņu kā uzņēmēju potenciālu, vienlaikus dibinot kontaktus un veicinot sadarbību. Tā tika sākta 2008.gadā ar nacionālajām kampaņām 77 valstīs un ir paplašinājusies līdz aptuveni 10 miljonu dalībnieku iesaistei. Latvijā Pasaules uzņēmējdarbības nedēļas organizators ir «Swedbank», kas jau sesto gadu pēc kārtas aicina uzņēmējus dalīties pieredzē.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē