
Lasi izdevniecības «Žurnāls Santa» ✨ZELTA IZLASI✨
Piektdiena, 5. decembris
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Rīga +5°C
Kotletes ir viens no populārākajiem gaļas ēdieniem daudzās pasaules virtuvēs, un to izcelsme meklējama jau senos laikos, kad maltu gaļu sāka veidot plakanās, viegli cepamās porcijās. Tradicionāli visiecienītākās ir cūkgaļas kotletes, kas izceļas ar sulīgumu un bagātīgu garšu, un tās bieži gatavo pēc klasiskas cūkgaļas kotletes receptes, pievienojot garšvielas un rīvmaizi. Līdzās tām lielu popularitāti iemantojušas vistas gaļas kotletes, kas ir vieglākas un maigākas, īpaši, ja gatavotas no filejas. Arvien biežāk tiek meklēta arī burgera kotletes recepte, lai mājās pagatavotu sulīgu un aromātisku burgeru ar perfekti sabalansētu garšu. Tomēr kotletes ne vienmēr tiek gatavotas tikai no gaļas, piemēram, burkānu kotletes ir veselīgāka augu valsts alternatīva. Arī aknu kotletes ir iecienītas to bagātīgā dzelzs satura un īpašās garšas dēļ. Kotlešu daudzveidība un pielāgojamība dažādām gaumēm padara tās par neatņemamu ēdienkartes sastāvdaļu gan ikdienā, gan svētku reizēs.
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!
Pārlūkprogrammas rīkojslā jābūt redzamai vienai no šīm ikonām (parasti augšējā labajā malā):
Pieprasītā sadaļa var saturēt erotikas elementus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.
Man nav 18 gadu











