• FOTO: Kā dzīvo dziedātāja Patrisha? Mājas centrā – slavas plaukts

    Māja
    Evija Kalnbērza
    9. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Patrisha ģimenes mājā
    Foto: F64
    Patrisha ģimenes mājā
    Dziedātājas Patrishas ģimenes mājas centrs ir vieta, kur apskatāmi viņas panākumi – daudzos konkursos gūtās balvas. Šajā namā tiek svinēti kopēji svētki, top muzikālie un ģimenes biznesa plāni.

    Dziedātāja Patrisha, īstajā vārdā Patrīcija Ksenija Cuprijanoviča, kopā ar jaunāko māsu modeli Hannu, mammu psiholoģi Janu Cuprijanoviču un tēvu Ivanu, kurš darbojas kokapstrādes un tirdzniecības jomā, mājo  omulīgā namā Kalngalē. Ģimenes māja bija mammas sapnis, un tēvs to piepildījis. «Paši esam visu projektējuši, paši arī veidojām interjeru. Dzīvojam šeit jau desmit gadu, tāpēc šķiet, ka jau ir laiks pārmaiņām,» atzīst Ivans, norāda uz tikai viņam vien redzamiem mājokļa trūkumiem.

    Patrishas un Hannas vecāki nāk no Valkas, kur arī iepazinušies. Šovasar nosvinējuši sudrabkāzas. «Deviņdesmito gadu vidū bija grūti atrast darbu. Man arī ļoti gribējās studēt, tāpēc pārcēlāmies uz Rīgu. Noīrējām dzīvoklīti Vecmīlgrāvī, atradu darbu, iestājos augstskolā. Vecmīlgrāvī nodzīvojām 15 gadus. Piedzima meitas, gāja tur bērnudārzā, abas darbojās deju kolektīvā. Domājām, ka negribam dzīvot nekur tālu prom no Vecmīlgrāvja, tāpēc par jauno mājvietu izvēlējāmies Kalngali,» stāsta tēvs. Ar šo izvēli ģimene ir ļoti apmierināta, jo netālu ir jūra, ir iespējas gan sportot, gan apmeklēt dažādus pasākumus.

    Lielajā hallē pie galda allaž tiek apspriestas jaunas ieceres, uzņemti viesi un svinēti svētki. «Man ļoti patīk skaisti noformēt galdu – ar ziediem, svecēm un skaistiem traukiem,» stāsta Patrisha.

    Jau ceļot māju, Ivans par tās centrālo vietu bija iecerējis lielu plauktu, kurā izvietot meitas balvas, kas saņemtas muzikālajos konkursos. «Te redzamas Patrīcijas balvas un medaļas no dažādiem konkursiematklāj mamma. «Uztaisīt šādu īpašo plauktu tētis apsolīja, pirms māja bija uzcelta, bet nu jau tajā visām balvām nepietiek vietas.»

    Vairāk lasiet un skatiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Rēzija Kalniņa pamet darbu Dailes teātrī
    • Aizkustinoši atvadās no bijušā policijas šefa Juris Rekšņas
    • Izjukusi hokeja zvaigznes Artūra Šilova laulība
    • Par prezidentu neievēlētais Uldis Pīlēns kaļ grandiozus plānus
    • Aktrise Esmeralda Ermale 66 gados apprecas ar 57 gadus veco eksdeputātu Aldi Kušķi
    • Andris Bērziņš savu mazdēlu vēl nekad nav redzējis
    Privātā Dzīve nr36/2023

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē