• Vai mājdzīvnieki uzsūc negatīvo enerģiju?

    Ezoterika
    Zane Piļka- Karaļeviča
    25. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Aleksey Boyko / Shutterstock
    Par mājdzīvnieku pozitīvo enerģētisko ietekmi uz cilvēku ir rakstīts ļoti daudz. Vai suņi un kaķi spēj sajust un uzsūkt cilvēku negatīvo enerģiju?
    • Daudzi cilvēki pamanījuši, ka kaķis nāk cilvēkam palīgā, kad viņam ir slikti. Viņš noņem negatīvo enerģiju un atdod organismam spēju pilnvērtīgi strādāt. Kad negatīvā enerģija ir noņemta un kaķis jūtas piepildīts, viņš pieceļas un aiziet. Kaķis ir vienīgais no zīdītājiem, kura enerģētiskā sistēma tikai tad strādā normāli, kad ir iespēja aizķert negatīvās vibrācijas. Tāpēc nemēģini aizturēt kaķi, kad viņš pēkšņi pieceļas un ir gatavs no tevis aiziet. Tas nozīmē vien to, ka viņš ir saņēmis vajadzīgo negatīvās enerģijas dozu un vairāk viņam šobrīd tik un tā nepaņemt.
    • Kaķi jūt, kad viņu saimnieks jūtas slikti. Viņi uzsūc sevī negatīvo enerģiju. Taču nevajag uztraukties, ka kaķim no tā kļūs sliktāk, jo negatīvās vibrācijas, tieši otrādi, labvēlīgi ietekmē viņa enerģētisko sistēmu. Tāpat eksistē teorija, ka kaķi bieži vien guļ uz kādas slimas cilvēka ķermeņa vietas vai orgāna, tādējādi stimulējot to ātrāku izveseļošanos un dodot signālus saimniekam par to, ka viņam vērts pievērst uzmanību šīs ķermeņa daļas veselības stāvoklim. 
    • Suni ļoti bieži kalpo kā savdabīgi zibensnovedēji. Viņi uzsūc sevī visu negatīvo enerģiju, vēl pirms tā paspējusi aiziet līdz saimniekiem. Suns aizsargā saimnieku enerģētiskajā ziņā. Jebkuras negatīvās emocijas, kas vērstas pret saimnieku – skaudību, dusmas, lāstus –, četrkājainie sargi it kā aprij. Tajā pašā laikā, lai arī suņu pretošanās spējas pret bioenerģētiskajiem dubļiem ir visai augstas, viņu veselības stāvoklis var kalpot kā ģimenes labklājības indikators – ja tavs suns nepārtraukti slimo, aizdomājies, vai tavā ģimenē viss ir kārtībā? Veterinārā prakse rāda, ka nereti dzīvniekiem tiek konstatētas tās pašas slimības, kas viņu saimniekiem.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē