• Puzikovs un Miglāne sadziedājušies. Viņi to paziņo tieši Valentīndienā

    Valentīndiena
    Estere Jansone
    14. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Par dziedošo policistu dēvētais Nikolajs Puzikovs un influencere un dziedātāja Adriana Miglāne Valentīndienā aicina dalīties mīlestībā vienam ar otru.

     Dziedošais policists Puzikovs un influencere Adiana Miglāne pārsteiguši daudzus. Viņi iedziedājuši mīlas duetu. Klasisko popmūzikas balādi «Kad es mīlēšu tevi» sarakstījis dziesmu autors un dziedātājs Denijs Grieze, kurš ar Nikolaju sadarbojies jau iepriekš. «Sadarbība ar Nikolaju pie dziesmas ieraksta bija ļoti viegla un plūstoša. Šķiet, ka sapratāmies fantastiski. Dziedāt duetā vienmēr ir izaicinājums, jo tas prasa labu saskaņu ar partneri. Manuprāt, mums izdevās,» atklāj Adriana Miglāne. Savukāt Puzikovs neslēpj, ka jau sen gribējis sadziedāties ar pievilcīgo dziedātāju. «Kopdarbs ar Adrianu bija ilgi lolots pasākums, kuru jau sen biju vēlējies īstenot.

    Ar viņu esmu pazīstams krietni pirms viņa sāka uzstāties uz lielās skatuves.

    Lai radītu atbilstošu dziesmu, man palīgā nāca Denijs, kurš uzrakstīja vēl vienu skaistu mīlas balādi. Domāju, ka klausītāji novērtēs. Īpaši jau februārī, kad svinam Valentīndienu,» stāsta dziedošais policists Nikolajs Puzikovs. Runā, ka gan Adrianas, gan Nikolaja sirdis šobrīd esot brīvas. Kas zina, kā tas izvērtīsies nākotnē! 

    Dziesmu producējis Juris Ludžinieks jeb ArtifexLV. Ierakstu miksējis un pēcapstrādi paveicis Gints Stankevičs. Ierakstu izdod «Izdevniecība MicRec».

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē