• Katrīna Gupalo un viņas mīļotais piedzīvo bandītu ielaušanos

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    15. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Katrīna Gupalo un Edgars Vilcāns
    Foto: Edmunds Brencis (Picture Agency)
    Katrīna Gupalo un Edgars Vilcāns
    Dziedātāja Katrīna Gupalo un mūzikas producents Edgars Vilcāns, kuru «Supernovas» dziesma «The Cat’s Song» iekarojusi gan latviešu, gan ārzemju klausītāju sirdis, bija gatavi stāties pretī bandītiem ar mikrofona statīvu un šķērēm.

     

    «Man patīk Valentīndiena, tie ir jauki svētki, taču mēs uzskatām, ka mīlestību var svinēt katru dienu,» žurnālam «Privātā Dzīve» teic Katrīna. «Tā romantika, kas citiem ir Valentīndienā, mums ir ikdienā. Mēs jebkurā dienā varam rezervēt galdiņu restorānā, doties pastaigā vai vienkārši vakarā labi kopā pavadīt laiku,» piebilst viņas draugs Edgars. 14. februāris Katrīnai un Edgaram ir īpaša diena, jo tieši Valentīndienā iznāk abu autordziesmas «The Cat’s Song» versija latviešu valodā «Minka nāk». Un vēl – tagad viņiem ir lieliska, jauna studija, kur abi nosvinēja arī šo Valentīndienu.

    Meklēt jaunas ierakstu studijas telpas Katrīnu Gupalo un Edgaru Vilcānu pamudināja kāds šaušalīgs notikums. «Mēs līdz trijiem naktī strādājām, es dziedāju, bet Edgars taisīja aranžējumus. Un tad pēkšņi dzirdējām, ka kāds laužas iekšā.

    Bandīti izsita vienu logu un tad otru,» atceras Gupalo.

    Kad laupītāji bija jau ielauzušies studijā, Edgaru un Katrīnu no viņiem šķīra tikai durvis. «Mēs izsaucām policiju. Edgars ņēma rokās smago statīvu, bet es – šķēres, un mēs jau bijām gatavi stāties pretī iebrucējiem. Bet, par laimi, ātri un operatīvi atbrauca policija,» atklāj dziedātāja. Policija bandītus pratināja visu nakti. Kamēr noritēja pratināšana, Katrīna skatījās sludinājumus un meklēja jaunas studijas telpas. «Mēs aizbraucām uz jaunajām telpām un uzreiz sapratām, ka tā ir mūsu īstā vieta. Mēs tik ļoti sajutāmies kā mājās, ka nemaz negribējām doties prom,» atminas Katrīna.

    Katrīna un Edgars satikšanās bija liktenīga. Edgars ir dzimis Kijivā, bet pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā pārvācās ar ģimeni uz savu otro dzimteni – Latviju. Abi iepazinās pērn, uzsākot darbu pie dziesmas «Resistance», kurā Gupalo bija iesaistījusi vairāk nekā 40 mūziķus no Latvijas, Lietuvas, Krievijas un Ukrainas, lai atbalstītu ukraiņus karā un paustu protestu pret Krievijas uzsākto agresiju. « Man piedāvāja iesaistīties šīs dziesmas tapšanā, iedziedot dažas rindiņas, lai gan neesmu dziedātājs. Iespējams, ja nebūtu dziesmas «Resistance», mēs arī neiepazītos,» saka Edgars. Vēlāk Tad tapa pirmā Katrīnas un Edgara kopīgi radītā dziesma «Dur prom», pēc tam vēl citas.

    Katrīnas un Edgara mīlas stāstu lasi žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Kāpēc Dons raudāja? Kaimiņi Latvijas pārstāvim Eirovīzijā sagādā sirsnīgu pārsteigumu
    • Skandāls šlāgermūziķa Drēģera dzimtā: dēlu Jāni vaino tēva slavas izmantošanā
    • Ieva Brante jau gatavojas kāzām, precēsies ar daudz jaunāku puisi
    • Ceriņa, Nevarauska, Trence – slaveni vīrieši izveido seksīgāko sieviešu TOPU
    • Žanna Dubska pārvietojas ratiņkrēslā. Kas noticis?
    Privātā Dzīve nr07/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē