• Dons atklāj, kāpēc nolēma pirmo reizi mūžā piedalīties Supernovā

    Supernova
    Gita Vīksne
    3. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Dons
    Foto: Picture Agency
    Dons
    Kopš apritē nonāca Dona dziesma «Hollow», ne tikai viņa fani bija gatavi likt ķīlā galvu, ka tieši tā izcīnīs uzvaru «Supernovā» un pārstāvēs Latviju Eirovīzijā.

    Sarunā ar žurnālu «Privātā Dzīve» mūziķis Dons atklāj, ka dziesma «Hollow» pērn tapusi nelielā Spānijas ciematiņā dziesmu rakstīšanas nometnē kopā ar diviem citiem līdzautoriem – Liamu Gedesu un Keitu Nortropu. «Kad šo dziesmu atskaņoju citiem, visi kā viens man teica: «Šī ir Eirovīzijas uzvarētājdziesma!» Tas iedvesmoja, tādēļ, kad atbraucu uz Latviju, sazvanīju mūziķi Edgaru Bāliņu un teicu: «Mums jāsatiekas, tev jāpaklausās viena dziesma!» Edgars ir diezgan liels eksperts šajos jautājumos, jo pēdējos gados viņš diezgan precīzi trāpa, kas būs uzvarētājs. Arī viņš man atzina, ka šī ir īstā dziesma,» stāsta Dons.

    Tāpēc viņš pirmo reizi mūžā nolēma piedalīties konkursā Supernova. Daudzi Donam prognozēja, ka ceļazīme uz Eirovīziju viņam jau ir kabatā. Dziedātājs par šīm runām gan pagaidām tikai pasmaida.

    «Kā katrs dalībnieks, kas iet cīņā, arī es gribu uzvarēt.

    Ja tieku tālāk, mans mērķis ir atvest Eirovīziju uz Rīgu,» savus nodomus atklāj Dons. «No kā gan mums baidīties, mēs taču varam sapņot! Vienreiz taču tas jau ir noticis,» apņēmības pilns ir mūziķis.

    Dona dziesmas latviskā versija «Lauzto šķēpu karaļvalsts» tika atzīta par aizvadītā gada visvērtīgāko dziesmu «Muzikālajā bankā», un jau šonedēļ dziedātājs mēģinās iekarot konkursa «Supernova» klausītāju sirdis ar šīs kompozīcijas anglisko versiju «Hollow».

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē