Pagatavo Lieldienām neierastas uzkodas! Tu pat nepamanīsi, cik ātri tās pazūd no galda, jo tās ir tik ļoti gardas.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
12 oliņas
Izmaksas
Vidējas
Sastāvdaļas:
12 paipalu olas
300 g maltas vistas gaļas
1 ēdamkarote smalki sagrieztu pētersīļu
1 ēdamkarote smalki sagrieztu sīpollociņu
1 tējkarote sinepju pulvera vai krievu sinepju
sāls, malti melnie pipari
1 vistas ola
kviešu milti
baltmaizes rīvmaize
eļļa cepšanai
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!