Viena no nebeidzamajām mafinu variācijām. Ir klāt rabarberu laiks, un šī ir lieliska recepte, kur tos likt lietā. Rabarberu kūciņas garšos ikvienam, rabarberi tās padara mīkstas un sulīgas, bet olbaltuma cepurīte ar pūdercukuru ir salds noslēgums.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4 gab
Izmaksas
Lēti
Kopējais laiks
1st
Sastāvdaļas:
150 g rabarberu
80 g cukura
40 g sviesta vai margarīna
pustējkarote vaniļas cukura
naža gals kanēļa
šķipsniņa sāls
1 tējkarote krējuma
1 ola
2 ēdamkarotes miltu
1 ēdamkarote kartupeļu cietes
1/3 tējkarotes cepamā pulvera
pustējkarote pūdercukura
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!